Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Semler Retail - Holbæk A/S

Bilbyen 1
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 20 00
Telefax: 59 43 53 22

Hjemmeside: www.semlerretail.dk

Semler Retail Holbæk A/S er autoriseret forhandler af nogle af de bedste biler på markedet. I vores moderne bilhus finder du mærkerne repræsenteret ved Volkswagen Holbæk, Seat Holbæk og Audi Holbæk. Alle vores mærker er kendetegnet ved høj kvalitet, pålidelighed og lang levetid. Herudover yder vi den bedste service på vores autoriserede værksted, så du altid er sikker på at din bil er i perfekt stand og bevarer sin gensalgsværdi.Vi tilbyder os med VW, SEAT og AUDI, så kontakt os, når du ønsker en professionel behandling ved køb/salg af nye og brugte biler samt Leasing/Udlejning.Det gælder selvfølgelig også, når vore faguddannede medarbejdere hjælper dig på vores Autoværksted, Karrosseriværksted eller Reservedelslager. Vi leverer naturligvis både enkeltbiler og bilflådeløsninger til såvel private, virksomheder og offentlige myndigheder.Læs mere på www.vw-holbaek.dk, www.seat-holbaek.dk og www.audi-holbaek.dkFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim