Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

LTI ApS

Smedelundsgade 16
4300 Holbæk

Telefon: 61 19 10 01

Hjemmeside: www.ltiaps.dk

LTI ApS er et selskab, der varetager administrationen af flere ejendomsselskaber, herunder TUT Ejendomme ApS, Rosen Holbæk ApS og AVA Ejendomme ApS, med en større portefølje af ejendomme til udlejning inden for erhverv, kontor og detail. Senest har LTI ApS med nænsom hånd forvandlet den historiske ejendom Konsul Flindts Købmandsgård til Kontorhuset Holbæk (Smedelundsgade 16). Renoveringen er foretaget med udgangspunkt i bygningens historiske baggrund, hvor der er skabt et kontorhus i hyggelige rammer med en god atmosfære.Mangler du butikslokaler eller kontorfaciliteter centralt i Holbæk, så kontakt os for fremvisning af mulighederne.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren