Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Aluline A/S

Stengårdsvej 22
4340 Tølløse

Telefon: 59 18 66 00
Telefax: 59 18 64 63

Hjemmeside: www.aluline.dk

Aluline - aluminiumkomponenter og modulerVi lægger stor vægt på at finde den bedste løsning og baserer vores forretning på langvarige og dynamiske samarbejdsforhold med fordringsfulde industrielle virksomheder verden over, hvor vi påtager os ansvaret for seriemæssig fremstilling af aluminiumskomponenter og moduler på et højt teknisk niveau.Det er vigtigt for os at have et indgående kendskab til vores kunder – medarbejderne, produkterne, markedsforhold og udviklingsretning.Den viden kombineret med vores egen erfaring, metoder og state-of-the-art produktionsudstyr skaber et unikt udgangspunkt for en individuel løsning med optimal driftsøkonomi og sikre fremtidsperspektiver.Vi lægger vægt på at være en loyal og troværdig partner, hvor samarbejdet videreudvikles gennem en tæt dialog, så vi sikrer en optimal proces- og metodeudvikling - fuldt integreret med kundens produktudvikling.Kontakt os for en løsning på dit behov, som vi løser med en omfattende maskinpark inden for spåntagning. Bl.a. den nyeste CNC-teknologi herunder horisontale og vertikale fræsecentrer på 3-, 4- og 5 akser, drejecentrer med roterende værktøj og subspindler samt kompetencer indenfor Udvikling og Overfladebehandling.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim