Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kvickly Slotscentret Holbæk

Slotsvolden 7
4300 Holbæk

Telefon: 59 45 57 00

Hjemmeside: www.kvickly.dk

Kvickly Slotscentret Holbæk er blandt Danmarks førende dagligvarevirksomheder inden for arbejdet med miljø og økologi. Det handler om ansvar - ansvar for verden og for dig som kunde og derfor har vi en holdning til de varer, vi handler med.Mere økologi i Kvickly. I Kvickly er det nemt at købe økologisk, da økologi er det sundeste for dig og din familie - og for den verden vi lever i. Vi har over 1600 økologiske varer på hylderne og vi får hele tiden flere. Derudover har vi også introducerer det nye, banebrydende koncept – ØKO-nomi! Hver måned sættes der fokus på en økologisk varegruppe i Kvickly - som kommer til at koste det samme som ikke-økologiske varer! Kvickly Slotscentret har desuden en veldrevet vinafdeling og med vores postbutik giver vi dig også mulighed for at købe dine frimærker eller sende/afhente dine pakker.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim