Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kvickly Slotscentret Holbæk

Slotsvolden 7
4300 Holbæk

Telefon: 59455700

Hjemmeside: www.kvickly.dk

Kvickly Slotscentret Holbæk er blandt Danmarks førende dagligvarevirksomheder inden for arbejdet med miljø og økologi. Det handler om ansvar - ansvar for verden og for dig som kunde og derfor har vi en holdning til de varer, vi handler med.Mere økologi i Kvickly. I Kvickly er det nemt at købe økologisk, da økologi er det sundeste for dig og din familie - og for den verden vi lever i. Vi har over 1600 økologiske varer på hylderne og vi får hele tiden flere. Derudover har vi også introducerer det nye, banebrydende koncept – ØKO-nomi! Hver måned sættes der fokus på en økologisk varegruppe i Kvickly - som kommer til at koste det samme som ikke-økologiske varer! Kvickly Slotscentret har desuden en veldrevet vinafdeling og med vores postbutik giver vi dig også mulighed for at købe dine frimærker eller sende/afhente dine pakker.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren