Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

KH Din Assurandør ApS

Gl Tuse Næs Vej 50
4300 Holbæk

Telefon: 40 30 60 47

Email: kh@khda.dk
Hjemmeside: www.khda.dk

Holbæks lokale Forsikringsagentur Formidler af forsikringer til lokalt ejede virksomheder såsom AH Lift ApS, Da Michele, Skiltecentret HSCdotDK A/S, Entreprenør Morten C. Henriksen A/S m.fl. KH Din Assurandør ApS tilbyder: Vurdering af din virksomheds forsikringsbehov: Indhentning af tilbud: Præsentation samt sammenligning af indhentede tilbud og nuværende forsikringer: Rådgivning: Løbende betjening:Hjælp og vejledning ved skadesager. Mit navn er Katrine Henriksen, jeg er uddannet Exam. Assurandør, og tilbyder forsikringsløsninger til mellemstore og store virksomheder i dansk erhverv og industri. Du er velkommen til at læse mere på min hjemmeside www.khda.dk, give mig et ring på 40 30 60 47 eller sende mig en mail på kh@khda.dk.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim