Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

VAB

Elmevej 4
4450 Jyderup

Telefon: 59 27 69 96
Telefax: 59 27 61 60

Email: kk@vab.dk
Hjemmeside: www.vab.dk

Vestsjællands Almene Boligselskab - i daglig tale – VAB, er et alment boligselskab med ca. 3.800 udlejningsboliger i 8 kommuner i Region Sjælland. De fleste af boligerne er beliggende i de 3 nordvestsjællandske kommuner, Holbæk, Odsherred og Kalundborg. Alle boliger, med enkelte undtagelser er tæt/lav byggeri som er organiseret i ca. 150 boligafdelinger i større og mindre bysamfund. Boligerne henvender sig til alle befolkningsgrupper, familier, enlige, unge og ældre samt boliger til fysisk og psykisk udviklingshæmmede og andre borgere med særlige behov.Foruden udlejning og administration af vores mange boliger, er det bl. a. vores målsætning, fortsat at udvikle og opføre gode og sunde almene boliger til alle borgere i Danmark, ligesom vi ønsker at være en konstruktiv, troværdig og ligeværdig samarbejdspartner. Som en samarbejdspartner for håndværkere, tekniske rådgivere og andre leverandører til vores virksomhed, vil vi opfordre til at også medlemmer af Holbæk Erhvervsforum tilbyder sine kompetencer.VAB er og vil være et ordentligt tilbud på boligmarkedet!Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim