Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Holbæk Sportsby

Sports Allé 1
4300 Holbæk

Telefon: 73 70 99 59


Holbæk Sportsby er det nye kraftcenter i Holbæk Kommune med åbningstider fra kl. 05:30 til kl. 22:00. Her er alle faciliteter samlet ét sted, og Sportsbyen er fra starten hjemsted for hele 30 foreninger - 22 indendørs og 8 udendørs. Med sine 23.000 m2 fordelt på to etager og et samlet areal (med bl.a. søer, sansehave og stisystemer) svarende til 66 fodboldbaner har Sportsbyen plads til alle - fra genoptræningsborgeren til elitesportsudøveren. Ud over faciliteter som fx svømmecenter, ketchercenter, multihal, fodboldstadion, atletikstadion, træningscenter og klub-zoner rummer Sportsbyen også produktionskøkken, café & restaurant samt sundhedscenter. Det gør Sportsbyen til et unikt samlingssted og en innovativ ramme for møder, konferencer og store events. Sportsbyen råder over lokaler til ethvert behov og tilbyder attraktive møde- og konferencepakker fra 2 til 2.000 personer i inspirerende omgivelser med mulighed for at kombinere med teambuildingsaktiviteter. Fællesskabet og den gode oplevelse er i centrum. Besøg vores hjemmeside www.holbaekspsortsby.dk eller kom og besøg os i Sportsbyen

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren