Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Suhrs Udvikling- Og Botræning

Hagestedvej 7
4532 Gislinge

Telefon: 59 43 90 87

Hjemmeside: www.michaelsuhr.dk

Suhrs Udvikling & Botræning er et opholdssted, som er placeret i en lille by i yderkanten af Holbæk kommune. Opholdsstedet er placeret på et gammelt sodavandsbryggeri, som lukkede i 1962. Stedet er gennemrenoveret af forskellige familier, før vi indtog stedet og gjorde det til et opholdssted. Vi er selv af den overbevisning, at stedet og rammerne er et af de smukkeste i landet, når det gælder opholdssteder. Stedet bygger på et familieterapeutisk grundlag. Vi forsøger at skabe så normale livsrammer som overhovedet muligt. Stedets placering gør, at vi har let tilgang til næsten alle fritidsaktiviteter. Vi har Holbæk fjord med al vandsport, vi har rideskoler omkring os samt al slags sports- og fritidsliv.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim