Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Vikon A/S, Holbæk

Kværredevej 4
4690 Haslev

Telefon: 55 99 66 50

Hjemmeside: www.vikon.dk

Vikon finder du på Ahlgade 3K i Holbæk.Vikon Kursuscenter A/S leverer opkvalificerende kurser og forløb for en række jobcentre på Sjælland. Kursusviften er differentieret og vi afholder både kurser for ledige med stabil og livslang tilknytning til arbejdsmarkedet og for ledige med et mere turbulent arbejdsliv bag sig. Vikon arbejder målrettet på at finde den kortest mulige vej til arbejdsmarkedet for hver enkelt af vores kursister under hensyntagen til hans/hendes specifikke kompetencer og jobønsker. Vi samarbejder med det lokale og regionale erhvervsliv i de områder, hvor vi har afdelinger om virksomhedsplacering, f.eks. i form af virksomhedspraktik, løntilskud, voksen-lærlingeordning og rekruttering til ordinært arbejde og uddannelsespladser.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim