Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Vault Of Spirits ApS

Tåstrup Møllevej 17
4300 Holbæk

Telefon: 29 89 50 05


Hos Vault of Spirits kan du købe eksklusive spiritus, med primært fokus på whisky, rom og gin. Vi er en nyopstartet webshop der sælger til hele Europa.Vault of Spirits består af 3 entusiaster der elsker gode flasker! Vi elsker de spændende, dem med historie, dem med år på bagen og dem der bare smager godt.Vi ved også godt, at der er mange ude i den store verden der har det præcis ligesom os og derfor vælger vi at åbne vores bankboks op og sælge ud af vores fine, eksklusive og sjældne flasker. Vi har flasker i alle prisklasser og især vores gin udvalg, byder op til lækre drinks på sommerterrassen.Om end du leder efter en god investering, et samleobjekt, forkælelse til en du holder af eller blot en dram du kan sidde og nyde i hjørnet i den store lænestol, så tag et kig i vores bankboks. Du finder den helt sikkert her.På vores webshop, lægger vi hver dag nye og spændende flasker op. Vær opmærksom på, at en stor del af vores sortiment er unikke flasker og vi derfor i de fleste tilfælde kun ligger inde med den enkelte.Får du brug for hjælp, råd og vejledning er du velkommen til at kontakte os. Vi vil meget gerne hjælpe med at finde den helt rigtige flaske for dig.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim