Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Min Bolighandel Holbæk ApS

Koblet 14
4300 Holbæk

Telefon: 71 90 44 95


Min Bolighandel Holbæk – Din personlige Ejendomsmægler. Kenneth Frost er indehaver af forretningen som er kendetegnet ved en personlig håndtering af boligsalget fra A-Å, herunder også fremvisninger - naturligvis. Min Bolighandel er en landsdækkende kæde som i år fejrer 10 års jubilæum – og netop har fået nyt logo. Du finder ikke forretningslokalet i Holbæks handelsgader og ej heller salgsannoncer i avisen.Boligerne markedsføres udelukkende digitalt og de overflødige omkostninger til lokaler spares, så vi kan tilbyde vore kunder et billigere salær og samtidigt sikre en høj kvalitet med kompetente og erfarne ejendomsmæglere. Vi arbejder for vore kunders tilfredshed og er stolte af de anbefalinger vi får.Køberrådgivning indeholder hjælp til dit boligkøb, al rådgivning, skøde og tinglysning.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim