Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Söderberg & Partners Skade

Provstehøjen 37
4300 Holbæk

Telefon: 92 44 11 07


Hos Söderberg & Partners arbejder vi som uvildige mæglere for dig. Det betyder, at vi ikke er låst eller forpligtet til at tilbyde specifikke produkter, men istedet kan finde de bedste løsninger til dig. Vi laver en grundig dokumenteret analyse af en række produkter og leverandører for at finde den optimale løsning for dig, dine ansatte eller virksomhed. En virksomhed eksponeres for mange risici, og bliver din virksomhed ramt af uheld, kan en forkert afdækning af virksomheden, have fatale konsekvenser for virksomhedens eksistens. Herudover kan din virksomheds brand og markedsposition også tage skade, hvilket erfaringsmæssigt kan tage mange år at rette op på. Vi har gennemanalyseret forsikringsselskabernes dækninger og kan præsentere din virksomhed for de bedste løsninger, som dækker netop jeres behov.Kontakt os for Ansvarsforsikring, Løsøre- og drifttabsforsikring, Bil- og transportforsikring, Virksomhedens skadeflow, Kriminalitetsforsikring, Globalt netværk, Konsulent- og rådgiveransvar, Kreditforsikring, Offentlig virksomhed, Optimum, Erhvervsrejseforsikring, EjendomsforsikringFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim