Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

FGU Nordvestsjælland Holbækafd.

Berendsen Alle 1B
4300 Holbæk

Telefon: 51 67 24 02

Hjemmeside: www.fgunvs.dk

Vi har nu slået dørene op for vores skoler i Holbæk, Fårevejle og Svebølle. Her kan du få en forberedende uddannelse på op til to år med udgangspunkt i ét af tre spor: Almen Grunduddannelse (AGU), Produktionsgrunduddannelse (PGU) og Erhvervsgrunduddannelse (EGU) Med en afgående eksamen giver AGU dig adgang til erhvervsuddannelser og gymnasiale uddannelser. Med en afsluttende faglig prøve giver PGU og EGU dig adgang til erhvervsuddannelserne. Bliv klogere på dig selv: Når du er elev på FGU Nordvestsjælland bliver du klogere på sig selv, samtidig med at du får en uddannelse, du rent faktisk kan bruge til noget. Hos os får du mulighed for at prøve en masse nye ting i trygge rammer, så du f.eks. kan finde svar på, hvad du er god til, hvilke opgaver du godt kan lide at arbejde med og hvilket job, du kan se dig selv i.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim