Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Stenlille Grusgrav ApS

Omkørselsvejen 1
4295 Stenlille

Telefon: 28 68 63 30


Salg til PRIVATE & ERHVERV Mød os på: Omkørselsvejen 1A, 4295 Stenlille. Stenlille Grusgrav sælger alle gængse produkter af sand, grus og sten til professionelle og private. Vi læsser alt fra store lastbiler til små trailere. Vi udvinder materialer til bygge- og anlægsprojekter, indkørsler, landbrug, veje, erhvervsejendomme og meget mere. Blandt andet sandfyld (harpet/ uharpet), vasket grus til mureropgaver, sandkassesand, fugesand, sand til ridebaner, kostalde og belægningsopgaver. Du kan også købe vaskede ærte- og nøddesten, mark- og dekorationssten eller harpet muldjord. Alt sammen rene produkter i høj kvalitet. Desuden modtager vi beton og tegl fra nedrivningsopgaver, som vi knuser og laver om til genbrugsmaterialer, der sælges. Christian Kalle Pedersen er ejer og daglig leder. Du er altid velkommen til at tage kontakt – eller endnu bedre: Kom forbi på Omkørselsvejen 1A, 4295 Stenlille. Vi holder åbent alle hverdage og udvalgte lørdage.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim