Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Revida Revision Holbæk

Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 93 43


Vi er et hold af dedikerede medarbejdere, der alle brænder for at skabe de rigtige løsninger for vores kunder. Derfor har alle et ansvar. Ingen er kun et lille tandhjul i en stor maskine. Alle medarbejdere har ansvar for sine egne kunder og følger sagerne fra start til slut. Som revisorer arbejder vi dagligt med at sikre kvalitet i årsrapporten, skatteplanlægning, værdiansættelse og finansiering – og vi står altid klar til at drøfte din situation.Målet i Revida Revision Holbæk er:At ydelserne vi leverer, er på et højt fagligt niveau. At kunderne er tilfredse og betragter os som deres kernerådgivere. At du som kunde oplever, at samarbejdet med os gør hverdagen lettere, så du kan koncentrere dig om din virksomhed. At medarbejderne gennem efteruddannelse er kvalificerede til at løse de alsidige opgaver, som de stilles over for, såvel fagligt som inden for IT. At medarbejderne opfatter virksomheden som et godt og spændende sted at arbejde. At samarbejdspartnerne opfatter os som et professionelt revisionskontor, man kan have tillid til og at vi altid lever op til de lovgivningsmæssige kvalitetskrav.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim