Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

EL-CENTRET HØJBY ApS

Højby Hovedgade 87
4573 Højby

Telefon: 59302212

Hjemmeside: www.el-centret.com

Som Autoriseret EL-installatør udfører vore 7 svende og 3 lærlinge alle opgaver indenfor EL i private boliger, sommerhuse og Boligforeninger. Vi har lige siden starten i 1989 udført opgaver for mange Erhvervskunder inden for landbrug, Industri, Forretnings- og kontorejendomme samt offentlige institutioner og ejendomme. Med medarbejdere placeret i såvel Holbæk som Højby er vi centralt placeret for hurtig reaktion, når der opstår behov for assistance på EL-området. Vi udfører alle hoved- og fagentrepriser indenfor EL-installationsområdet og vores montører udfører desuden service og vedligehold på alle EL-tekniske anlæg. Kontakt os for professionelt håndværk, når det gælder EDB-installation, Elektriker, El-installationer, El-installatør, El-tavler, Industriservice, Teleinstallationer, Tyverialarm, EDB- og DATA-kabling. Vi har også altid et tilbud på varmepumper der holder - for vi giver dig først en pris, når vi har set opgaven!Vi udfører også EL-TJEK og EL-eftersyn ved boligforbedringer og –salg.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim