Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Skoventreprenør Michael Henriksen

Højlystvej 30
4300 Holbæk

Telefon: 59 46 19 03
Telefax: 59 46 19 80


Michael Henriksen har siden 1987 drevet selvstændig skoventreprenørvirksomhed og har derfor erfaring med såvel fældning, topkapning og beskæring af både simple Og vanskelige træer samt rydning af beplantede arealer.Oprydning herefter kan afpasses efter ønske f.eks.: Bortskaffelse af grenaffald, Opflisning af grenaffald til genanvendelse samt Udskæring af brænde.Træstubbe/rødder bortfræses med stubfræser. Vi har maskiner i flere størrelser og Bortfræsning efterlader ikke store huller i jorden men kun spåner.Bortfræsning af stubbe/rødder kan ske til ønsket niveau over/under terræn.Opgravning af stubbe til deponering på egen komposteringsplads.Vi udfører nedrivningsopgaver for erhverv og private. Vore medarbejdere nedbryder både små og store bygninger.Kontakt Skoventreprenøren, når det gælder Beskæring/Topkapning, Træfældning, Stubfræsning, Nedbrydning, Nedrivning eller anlægsgartneropgaver.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim