Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Møbel-Gruppen A/S

Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk

Telefon: 70 13 30 03


Som kunde i Møbel-Gruppen , kan du forvente lidt mere af alting. Du kan bl.a forvente en kompetent sparringspartner, når du skal indrette din skole/instutitution/kontor/venteværelse/mødelokale osv.Vi har mere end 50 års historik i branchen, så vi har stor erfaring i bagagen. Møbel-Gruppens succes er ikke mindst skabt via mine kvalificerede medarbejdere, der hver især har en lang erfaring i møbelbranchen, denne erfaring deler de gerne ud af. En af vore styrker er, at vi ikke selv producerer varer. Vi er således ikke afhængige af, at vi skal opretholde en produktion af varer, men du kan vælge ”frit på hylde et” blandt markedets producenter, til gavn for vore kunder. Det er jo sjældent, at man kan få alt fra én producent, så hos os kan du vælge det bedste af det hele. Vi er bl.a. også Montana-Erhvervsforhandler og Danmarks største forhandler af VS Skolemøbler. Møbel-Gruppen er 100% dansk ejet. Vi har en solid egenkapital og er selvfinanserende! Disse parametre er, efter finanskrisen, blevet endnu vigtigere at forholde sig til, når en ny leverandør skal vælges - i Møbel-Gruppen kan du være tryg.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren