Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Møbel-Gruppen A/S

Tækkemandsvej 1
4300 Holbæk

Telefon: 70 13 30 03
Telefax: 59 45 53 59


Som kunde i Møbel-Gruppen , kan du forvente lidt mere af alting. Du kan bl.a forvente en kompetent sparringspartner, når du skal indrette din skole/instutitution/kontor/venteværelse/mødelokale osv.Vi har mere end 50 års historik i branchen, så vi har stor erfaring i bagagen. Møbel-Gruppens succes er ikke mindst skabt via mine kvalificerede medarbejdere, der hver især har en lang erfaring i møbelbranchen, denne erfaring deler de gerne ud af. En af vore styrker er, at vi ikke selv producerer varer. Vi er således ikke afhængige af, at vi skal opretholde en produktion af varer, men du kan vælge ”frit på hylde et” blandt markedets producenter, til gavn for vore kunder. Det er jo sjældent, at man kan få alt fra én producent, så hos os kan du vælge det bedste af det hele. Vi er bl.a. også Montana-Erhvervsforhandler og Danmarks største forhandler af VS Skolemøbler. Møbel-Gruppen er 100% dansk ejet. Vi har en solid egenkapital og er selvfinanserende! Disse parametre er, efter finanskrisen, blevet endnu vigtigere at forholde sig til, når en ny leverandør skal vælges - i Møbel-Gruppen kan du være tryg.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim