Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

KIRK Grafisk ApS

Havnegade 4
4300 Holbæk

Telefon: 23116807

Hjemmeside: www.kirk-grafisk.dk

Grafisk arbejde og rådgivning. Som grafiker kan jeg i samarbejde med dig, få din virksomhed til at stå helt tydeligt overfor dine kunder. Jeg rådgiver og finder løsninger inden for et meget bredt felt af grafiske opgaver- fra valg af papirkvalitet over byggepladsskilte til produktion af biografreklamer. Du kan forvente en samarbejdspartner, der lytter, holder processen i gang og leverer til tiden. Jeg giver gerne en kop kaffe og en uforpligtende vurdering af dine grafiske opgaver. Du er velkommen til at læse mere på min hjemmeside www.kirk-grafisk.dk, give mig et ring på 23116807 eller sende mig en mail på birgitte@kirk-grafisk.dkFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren