Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Havnsø Blinkilde Blik & VVS ApS

Havnevej 57
4591 Føllenslev

Telefon: 72 44 06 66

Hjemmeside: www.blinkildevvs.dk

Blinkilde VVS ApSHar du brug for et VVS-firma, som lægger stor vægt på kvalitet og god service, er vi det oplagte valg. Som autoriseret VVS-installatør udfører vi ofte opgaver i Holbæk, Roskilde, Slagelse og Hovedstadsområdet. Vi klarer alle opgaver inden for VVS. Hvad enten det er en vandhane, der skal fikses, en varmepumpe eller et større renoveringsprojekt.Gennem årene har vi klaret vidt forskellige projekter for både private og erhverv, og derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning ved alle de opgavetyper, som måtte kræve en VVS-installatør.Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til nye badeværelser, solvarme og varmepumper. Er der opgaver, som kræver akut håndtering, rykker vi hurtigt ud.Kontakt os, når det gælder Toiletter, Vandhaner og blandingsbatterier, Håndvaske, Luft til vand-anlæg, Luft til luft-anlæg, Energirigtige løsninger og alternativ energi og Varmepumper.Vores mål er fuldt tilfredse kunder og vi sætter en ære i kvalitetsarbejde, hvor der både er tænkt på det solide håndværk og det flotte look.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren