Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Havnsø Blinkilde Blik & VVS ApS

Havnevej 57
4591 Føllenslev

Telefon: 72 44 06 66

Hjemmeside: www.blinkildevvs.dk

Blinkilde VVS ApSHar du brug for et VVS-firma, som lægger stor vægt på kvalitet og god service, er vi det oplagte valg. Som autoriseret VVS-installatør udfører vi ofte opgaver i Holbæk, Roskilde, Slagelse og Hovedstadsområdet. Vi klarer alle opgaver inden for VVS. Hvad enten det er en vandhane, der skal fikses, en varmepumpe eller et større renoveringsprojekt.Gennem årene har vi klaret vidt forskellige projekter for både private og erhverv, og derfor kan vi tilbyde professionel rådgivning ved alle de opgavetyper, som måtte kræve en VVS-installatør.Fra vedligeholdelse af rør og vandinstallationer til nye badeværelser, solvarme og varmepumper. Er der opgaver, som kræver akut håndtering, rykker vi hurtigt ud.Kontakt os, når det gælder Toiletter, Vandhaner og blandingsbatterier, Håndvaske, Luft til vand-anlæg, Luft til luft-anlæg, Energirigtige løsninger og alternativ energi og Varmepumper.Vores mål er fuldt tilfredse kunder og vi sætter en ære i kvalitetsarbejde, hvor der både er tænkt på det solide håndværk og det flotte look.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim