Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Scanreco Danmark ApS

Østerled 28
4300 Holbæk

Telefon: 40 79 43 76

Hjemmeside: www.scanreco.dk

Scanreco Danmark er leverandør af Scanreco systemer og andre systemløsninger til det danske marked. Vi udvikler, producerer og markedsfører systemer til trådløs radiobetjening af mobil-hydrauliske maskiner. Scanreco radio styringssystem er simpel at installere, passer til alle typer hydrauliske ventiler på markedet og så er det yderst fleksibel i sin opbygning. Det giver lave produktions omkostninger og særdeles kundetilpasset løsninger. Fra ide til prototype test, på mindre end 6 dage. Scanreco er et robust og drift sikkert radio system, som er designet til barske miljøer, og bliver bl.a. brugt på mobilkraner, landbrugsmaskiner og i offshore industrien og andre maritime områder. Det betyder at jeres produkt er sikret de bedste driftsmæssige betingelser og det giver tilfredse kunder. Scanreco er yderst service venligt og med funktioner som ”test selv mode”, ”selv diagnose” og ”online programmering”, så er support og fejlfinding nem, fordi Scanreco systemet selv afslører fejlårsagen. Scanreco er etableret som verdens førende inden for trådløs styring, med f.eks. en markedsandel på 90 % af alle mobilkraner i Europa.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim