Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S

Isefjords Alle 5
4300 Holbæk

Telefon: 59 48 10 00

Hjemmeside: www.spks.dk

Sparekassen Sjælland er Sjællands største regionale og lokale pengeinstitut. Fra hovedsædet i Holbæk driver sparekassen 25 filialer i hovedstaden og på Sjælland. Vores historiske aner strækker sig helt tilbage til 1825. Dermed er vi landets ældste sparekasse.Formålet med sparekassen er stadig det samme som for knap 190 år siden: at gøre Sjælland til et bedre sted at leve arbejde og drive virksomhed. Sparekassen er lokal og digital. Vi lægger vægt på vores store filialnet, også i mindre byer, og vi arbejder strategisk og målrettet på at udvikle ”Den digitale sparekasse”. Vi betjener mere end 100.000 privat- og erhvervskunder. Privatkunderne serviceres fra vores mange filialer og fokus er den gode kundeoplevelse, der giver tryghed og muligheder. Erhvervskunder betjenes ligeledes i vores filialer samt fra sparekassens Erhvervscenter i Holbæk. Vi er gode til små og mellemstore virksomheder. Og intet er for småt. Alle er velkomne i hele Sjællands sparekasse - et stærkt lokalt og regionalt alternativ til de store landsdækkende banker.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim