Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Elefant-huset

Øvej 1
4340 Tølløse

Telefon: 28431797


Hvem er vi?Jeg hedder Jane Duelund og byder velkommen til Elefant-huset. Som leder af Elefant-huset er det min op¬gave at hjælpe omsorgssvigtede unge til en daglig dag, hvor vi kan have sjov og glæde omkring de ting vi foretager os. Derfor er det vigtigt for mig og mit person¬ale at alle føler sig velkomne på stedet. Vi har derfor skabt et unikt koncept, der byg¬ger på omsorg, tryghed, nærvær og tillid. Dette gør at de opgaver vi bliver stillet i livet, skal klares som en stor familie. Jeg har gennem mit job som leder på forskel¬lige opholdssteder, set hvordan måden jeg har arbejdet med de unge på, har gjort væsentlig forandring i deres udvikling som menneske. Dette er gjort gennem løbende dialog og fokus på den enkelte unge. Huset er åbent for alle. Har dette opslag fanget jeres interesse er I velkommen til at kigge forbi og hilse på mig, personalet eller de unge i huset på Øvej 1, 4340 Tølløse, Undløse.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim