Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Sparekassen Kronjylland

Nygade 14
4300 Holbæk

Telefon: 88 72 98 00

Hjemmeside: www.sparkron.dk

I Sparekassen Kronjylland tror vi på, at relationer er afgørende. Derfor har vores kunder en personlig rådgiver, de kan ringe direkte til – ikke noget med callcentre her. Relationerne er også grunden til, at vores rådgivere i langt de fleste tilfælde kan sige ja eller nej til et lån. Sparekassen Kronjylland har således en decentral struktur, der betyder, at beslutningerne bliver truffet lokalt. Det er afdelingsdirektør Peter Mørch og de øvrige lokale medarbejdere, der bedst ved, hvordan de kan drive en personlig og nærværende pengeinstitut i Holbæk. Kunne det være noget for dig? Så ring til os, så tager vi en snak om det. Det koster ikke noget, men vi vil til gengæld gøre vores absolut bedste for at give dig en god oplevelse. Følg os på Facebook – facebook.com/sparkronholbaek, kontakt os på 8872 9800 eller læs mere på sparkron.dk.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim