Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

HC-InternationalEU

Wessels Have 1
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 85 00


HC-Internationaleu – Holbæk Center for International Business and Culture Exchange - er en dansk-kinesisk virksomhed, der har til formål at skabe udvikling og business via direkte forbindelse til lokale kinesisk provinsregeringer. Vi arbejder ud fra de erfaringer og forbindelser vi har opnået i og med kinesiske forhold siden 2006, dels ved at arbejde med udveksling af elever og kultur, dels ved at udnytte de kinesiske forbindelser virksomhedens kinesiske deputy CEO har i Kina.Vi arbejder således direkte sammen med de kinesiske og danske myndigheder, for at opnå aftaler mellem danske og kinesiske virksomheder.Sådan præsenterer en ny spændende virksomhed i Holbæk sig. Virksomheden tager udgangspunkt i Knud e. Schack Madsens mangeårige erfaringer med samarbejde med Kina og vil formidle kontakt mellem danske og kinesiske virksomheder.Der er meget store muligheder og udfordringer for danske virksomheder, der ønsker kontakt med Kina – og de løses ofte kun gennem en kombination af viden om og gode personlige kontakter i Kina. Det kan Knud e. Schack Madsen tilbyde.www.hc-internationaleu.dk

 



Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren