Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ørskov Begravelsesforretning

Roskildevej 10
4300 Holbæk

Telefon: 59317595
Telefax: 59317595


Ørskov begravelsesforretning, der blev grundlagt i 1905, er en 4. generations, familiejet begravelse & bedemandsforretning. Begravelsesforretningen er lokalt forankret med afdelinger i både Holbæk, Nykøbing, Vig og Fårevejle. Vi har døgnåbent og hjælper med alt det praktiske ved begravelsen. Her er du altid velkommentil at kontakte os døgnet rundt. Selvom døden er en naturlig del af livet, kan de fleste dog have svært ved at forholde sig til den.Det kan derfor være uoverskueligt og vanskeligt at få overskud til at ordne praktiske samtjuridiske detaljer ved begravelsen. Vi tilbyder den bedst mulige hjælp til planlægning, valg og tilrettelæggelse af begravelsen. Vi yder en service og omsorg, hvor vi informerer om alle de muligheder, der er ved en begravelse og hjælp i sorgen. Det giver en ro og tryghed, så man får tilrettelagt den rigtige afsked for ens afdøde familiemedlem. Hvis du skal bruge en bedemand i Holbæk er hjælpen nær og kvalificeret. Det sikrer vi gennem brancheforeningens examineret bedemands uddannelser og løbende opdateret kurser indenfor love, regler samt hvordan man hjælper de pårørende med at bearbejde deres sorg.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren