Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Ørskov Begravelsesforretning

Roskildevej 10
4300 Holbæk

Telefon: 59 31 75 95
Telefax: 59 31 75 95


Ørskov begravelsesforretning, der blev grundlagt i 1905, er en 4. generations, familiejet begravelse & bedemandsforretning. Begravelsesforretningen er lokalt forankret med afdelinger i både Holbæk, Nykøbing, Vig og Fårevejle. Vi har døgnåbent og hjælper med alt det praktiske ved begravelsen. Her er du altid velkommentil at kontakte os døgnet rundt. Selvom døden er en naturlig del af livet, kan de fleste dog have svært ved at forholde sig til den.Det kan derfor være uoverskueligt og vanskeligt at få overskud til at ordne praktiske samtjuridiske detaljer ved begravelsen. Vi tilbyder den bedst mulige hjælp til planlægning, valg og tilrettelæggelse af begravelsen. Vi yder en service og omsorg, hvor vi informerer om alle de muligheder, der er ved en begravelse og hjælp i sorgen. Det giver en ro og tryghed, så man får tilrettelagt den rigtige afsked for ens afdøde familiemedlem. Hvis du skal bruge en bedemand i Holbæk er hjælpen nær og kvalificeret. Det sikrer vi gennem brancheforeningens examineret bedemands uddannelser og løbende opdateret kurser indenfor love, regler samt hvordan man hjælper de pårørende med at bearbejde deres sorg.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim