Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Flemmings Containertransport ApS

Bødkervej 1
4450 Jyderup

Telefon: 24 48 42 98


Flemmings Containertransport håndterer en lang række forskellige opgaver inden for transport, udlejning af containere og levering af grus, sten, brænde mm. Vi fører et stort udvalg af containere og er godkendt af de to fælleskommunale affaldsselskaber ARGO og AffaldPlus til at håndtere og transportere affald. Vi tager os desuden af overskudsjord fra nybyggeri eller tilbygning. Kontakt os for: Containerudlejning - åbne og lukkede. Minicontainere 240 - 1000 liter. Affald - storskrald, have-, bygge og erhvervsaffald. Genbrug - papir, pap, plast, glas mm. Jern og metal, afhentes. Kran og grab, 14-70 t/m. Skibscontainere - køb, salg og udlejning. Grus og sten - samt alle slags vej-, sø- og genbrugsmaterialer. Brænde og flis. Udlejning af kørepladerFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim