Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Hvidevareteknik ApS

Hjulmagervej 3
4300 Holbæk

Telefon: 59 27 34 49


Reparation af vaskemaskine, køleskab og opvaskemaskine. Har du brug for en hvidevare reparation i Holbæk, København eller på resten af Sjælland, så har N.A. Hvidevareservice ApS ekspertisen til hurtigt at sørge for korrekt og holdbar reparation. Vi har mere end 20 års erfaring at trække på og løser opgaven hurtigt og effektivt. Med mange reservedele i vores servicebiler, kan vi i langt de fleste tilfælde klare reparationen ved første besøg. Vi bruger kun originale reservedele for at sikre dig den bedste reparation af vaskemaskine, opvaskemaskine eller reparation af køleskab, og har vi ikke reservedelene på lager, får vi leveret fra dag til dag. Den tætte kontakt til producenterne gør, at vi hurtigt kan løse selv vanskeligere hvidevare reparationer, så vi til hver en tid kan give vores kunder den bedste service. Har du brug for en hvidevare reparation? Pumper vaskemaskinen ikke vandet ud, stopper opvaskemaskinen før tid, eller går der frost i dine køleskabsvarer, så ring til os med det samme på telefon 59 27 34 49 eller skriv på info@hvidevareteknik.dk.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren