Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

N.A. Hvidevareservice ApS

Holbækvej 206
4440 Mørkøv

Telefon: 59 27 34 49


Reparation af vaskemaskine, køleskab og opvaskemaskine. Har du brug for en hvidevare reparation i Holbæk, København eller på resten af Sjælland, så har N.A. Hvidevareservice ApS ekspertisen til hurtigt at sørge for korrekt og holdbar reparation. Vi har mere end 20 års erfaring at trække på og løser opgaven hurtigt og effektivt. Med mange reservedele i vores servicebiler, kan vi i langt de fleste tilfælde klare reparationen ved første besøg. Vi bruger kun originale reservedele for at sikre dig den bedste reparation af vaskemaskine, opvaskemaskine eller reparation af køleskab, og har vi ikke reservedelene på lager, får vi leveret fra dag til dag. Den tætte kontakt til producenterne gør, at vi hurtigt kan løse selv vanskeligere hvidevare reparationer, så vi til hver en tid kan give vores kunder den bedste service. Har du brug for en hvidevare reparation? Pumper vaskemaskinen ikke vandet ud, stopper opvaskemaskinen før tid, eller går der frost i dine køleskabsvarer, så ring til os med det samme på telefon 59 27 34 49 eller skriv på info@hvidevareteknik.dk.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim