Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

LedLight Danmark A/S

Rørvangsvej 43
4300 Holbæk

Telefon: 60370020


Ledlight Danmark A/S er en solid belysningsvirksomhed, der henvender sig udelukkende til det professionelle marked. Vi har igennem de sidste 10 år serviceret vores mange kunder dagligt med ydelser i form af kundebesøg, lys- og energiberegninger mv. Vi sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder trygt igennem deres belysningsopgaver og har samtidig stor fokus på økonomi og æstetik. Virksomheden er i dag leverandør til mere end 1.000 elinstallatører og rådgivere i hele norden, som dagligt gør brug af vores medarbejderes ekspertise og service. Vi er lokaliseret i Holbæk hvor vi har 950 kvm lager- og kontorfaciliteter, som vores kunder flittigt benytter dagligt. I huset har vi også et showroom med de nyste LED produkter fra vores produktserier samt et stort mødelokale, hvor vores kunder har mulighed for at se og føle produkterne.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren