Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Majken Soelberg Photography

Holbækvej 2
4520 Svinninge

Telefon: 28 68 09 62


Jeg brænder for at hjælpe selvstændige der sælger deres ydelser 1:1 (som fx coaches, terapeuter, behandlere, konsulenter og andre vidensformidlere), med at skalere deres virksomhed og tiltrække et større kundeflow, uden at gå på kompromis med deres frihed - hverken økonomisk eller fysisk. Igennem de sidste 3 år har jeg hjulpet mere end 500 virksomhedsejere med at skabe et stærkere brand, større salg og et succesfuldt mindset. Jeg hedder Majken, og jeg er branding fotograf og businessmentor. Jeg ved hvordan det er at have gået all in på sin virksomhed, for kort efter at brænde ud fordi passionen pludselig bliver erstattet af følelsen af at arbejde hele tiden, aldrig helt at nå i mål og konstant føle pres over (manglende) salg. Det er ikke sådan jeg driver min forretning i dag. I dag har jeg via den rette strategi og mindset, skabt en forretning der giver mig frihed både økonomisk og tidsmæssigt. Jeg ved at du kan gøre det samme. Følg med på Instagram www.instagram.com/majkensoelbergFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim