Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Majken Soelberg Photography

Holbækvej 2
4520 Svinninge

Telefon: 28 68 09 62


Jeg brænder for at hjælpe selvstændige der sælger deres ydelser 1:1 (som fx coaches, terapeuter, behandlere, konsulenter og andre vidensformidlere), med at skalere deres virksomhed og tiltrække et større kundeflow, uden at gå på kompromis med deres frihed - hverken økonomisk eller fysisk. Igennem de sidste 3 år har jeg hjulpet mere end 500 virksomhedsejere med at skabe et stærkere brand, større salg og et succesfuldt mindset. Jeg hedder Majken, og jeg er branding fotograf og businessmentor. Jeg ved hvordan det er at have gået all in på sin virksomhed, for kort efter at brænde ud fordi passionen pludselig bliver erstattet af følelsen af at arbejde hele tiden, aldrig helt at nå i mål og konstant føle pres over (manglende) salg. Det er ikke sådan jeg driver min forretning i dag. I dag har jeg via den rette strategi og mindset, skabt en forretning der giver mig frihed både økonomisk og tidsmæssigt. Jeg ved at du kan gøre det samme. Følg med på Instagram www.instagram.com/majkensoelberg

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren