Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Akupunktur Sjælland ApS -Holbæk

Blegstræde 3
4300 Holbæk

Telefon: 42 34 85 88


Hos Akupunktur Sjælland fokuserer vi på akupunktur for at balancere hele kroppen. Vi tænker på dit velbefindende og sørger for at smerterne forsvinder fra din hverdag. Hvad kan en akupunkturbehandling? Livet er en multi-level kombination, og akupunkturbehandling koncentrerer sig imod det mest grundlæggende niveau i kroppen. Derfor kan en akupunktør både behandle sygdomme, reducere smerter og bevare sundhed. Ikke nok med at en akupunkturbehandling kan behandle de fysiske sygdomme, men den er også i stand til at forbedre det psykiske så man får bedre psykologisk tilpasning. Kinesisk behandling fremtvinger genopbygningen af alle kroppens funktioner. Læs mere på vores website, hvor du også kan booke tid.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren