Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Akupunktur Sjælland ApS -Holbæk

Blegstræde 3, 1. sal
4300 Holbæk

Telefon: 42 34 85 88


Hos Akupunktur Sjælland fokuserer vi på akupunktur for at balancere hele kroppen. Vi tænker på dit velbefindende og sørger for at smerterne forsvinder fra din hverdag. Hvad kan en akupunkturbehandling? Livet er en multi-level kombination, og akupunkturbehandling koncentrerer sig imod det mest grundlæggende niveau i kroppen. Derfor kan en akupunktør både behandle sygdomme, reducere smerter og bevare sundhed. Ikke nok med at en akupunkturbehandling kan behandle de fysiske sygdomme, men den er også i stand til at forbedre det psykiske så man får bedre psykologisk tilpasning. Kinesisk behandling fremtvinger genopbygningen af alle kroppens funktioner. Læs mere på vores website, hvor du også kan booke tid.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim