Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

BeneFit Holbæk

Ahlgade 51
4300 Holbæk

Telefon: 59439747


Velkommen til BeneFiT Holbæk.. Fysioterapi og sundhed til alle i Holbæk og omegn. Hos BeneFiT i Holbæk er vi 9 fysioterapeuter og 2 sekretærer, der står klar til at hjælpe dig. Vores klinik er beliggende på Ahlgade 51 1.tv. midt i Holbæk centrum. Vi tilbyder fysioterapi både med og uden henvisning fra din egen læge. Vi har kort ventetid og kan ofte tilbyde dig en akut tid kort efter din henvendelse. Du kan finde information om priser og tilskud på fysioterapi både med og uden lægehenvisning og alle vores andre ydelser på www.bene-fit.dk/holbaek En fysioterapeut kan hjælpe dig med mange forskellige problemstillinger relateret til din krop. Ofte vil du søge hjælp ved en fysioterapeut på grund af smerte og ondt et eller flere steder i kroppen. Det kunne være: * Ondt i ryggen * Ondt i nakken * Skuldersmerter * Smerter i knæ, fødder og hofter * Akutte opståede skader * Kronisk sygdom, såsom sclerose, parkinson etc.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren