Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

BoHer.nu

Engblommevej 58
4300 Holbæk

Telefon: 25 53 31 13

Hjemmeside: www.BoHer.nu

Jeg hedder Morten Bo Pedersen, jeg er 47 år og uddannet ejendomsmægler, og i 2019 startede jeg BoHer.nu ApS. Jeg har gennem min tid som ejendomsmægler erfaret at køber står meget alene i processen med at købe en bolig – for nogen måske den første bolig de skal købe - for de fleste er det dog den klart største beslutning hvad angår økonomi. Derfor slog jeg mig ned som køberrådgiver og åbnede i juni 2019 firmaet BoHer.nu – for det er faktisk netop det jeg ønsker med rådgivningen – hjælpe dig som køber med at ”bo her nu”.Med BoHer.nu flyttede vi altså taburetten over på den modsatte side af bordet, altså på købers side og KUN på købers side, og vil fremadrettet hjælpe boligkøbere med rådgivning gennem hele købsprocessen så du kan føle dig tryg og fokuserer på alt det andet spændende ved din nye bolig.Med mere end 22 års erfaring i branchen og medvirkende i over 3.500 handler tilbyder vi dig som boligkøber en uvildig rådgivning i forbindelse med dit boligkøb. Kontakt mig for en uforpligtende snak på m: 25533113 og morten@boher.nu.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren