Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Damgaard Revision

Ahlgade 52
4300 Holbæk

Telefon: 70707737


Vi er et mindre revisionskontor i Holbæk, der arbejder med udgangspunkt i vores kunders behov for løsninger, sparring og rådgivning. Vi har mere end 29 års erfaring i branchen og ved, at vores produkt skal være af høj kvalitet, hvilket vi sikrer gennem uddannelse og opdaterede faglige værktøjer. Der findes altid en løsning og vi tror på den optimale opnås med indsigt, engagement og forståelse for vores kunder.Vi har både hjerne og hjerte med for vores kunderFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren