Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Schiøtt Management ApS

Skyhøj 2
4300 Holbæk

Telefon: 40 58 85 57


Schiøtt Management ApS tilbyder:• Virksomhedsrådgivning og strategiproces• Ledelsessparring/-rådgivning• Interim ledelse • Bestyrelsesarbejde• Interim HR• Headhunting & Rekruttering • Karriererådgivning • Outplacement• Opbygning og optimering af processer i HR-årshjulet• Personlighedstest – enkeltpersoner og teams * Vi kan hjælpe med at skabe struktur og retning i din bestyrelse, så virksomheden får vækst og planer bliver til handling * Vi gør en forskel gennem vores rådgivning, facilitering af strategiprocesser og sparring på hverdagen. * Vi kan træde til få timer i din virksomhed og løse enkeltopgaver, du kan købe klippekort og abonnementsaftaler, eller vi kan være tilknyttet på interim basis. * Vi bringer erfaring fra det virkelige liv, både som ansatte ledere i privat virksomhed, fonde, brancheforening, uddannelsesinstitutioner og som selvstændige. * Vi ved, hvordan det er at have hånden på kogepladen i stort og små og skulle reagere hurtigt. * Kontakt os: Annette Schiøtt Jensen, mobil 22 65 66 28, e-mail Annette@schiottmanagement.dk * Jakob Schiøtt, mobil 40 58 85 57, e-mail Jakob@schiottmanagement.dkFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim