Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Uponor Infra A/S

Bødkervej 5
4450 Jyderup

Telefon: 46 40 53 11
Telefax: 46 40 53 51

Hjemmeside: www.uponor.dk

Uponor Infra A/S producerer og leverer plastrør, plastrørsystemer og fittings i alle størrelser - til alle formål og alle forhold. Desuden har vi et meget bredt udvalg af løsninger i forbindelse med rensning af spildevand i områder uden kloakering (spildevand i åbent land). Besøg hjemmesiden, som 100% fokuserer på rensning af spildevand i åbent land. Siden er opkaldt efter vores biologiske minirenseanlæg - WehoMini - som er den bedste og meste sikre løsning af dem alle, til at rense spildevand i åbent land. www.wehomini.com. Kontakt Uponor Infra A/S når det gælder afløbs- og industriledninger, fjernvarmerør, inspektionsbrønde, kapperør, plastfittings, plastindustri, plastsvejsning, plasttanke, plastvandrør, rør, spildevandsledninger, vandforsyningsanlæg, vandrør og vandteknikFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim