Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kruse Anlæg

Mariehaven 17
4300 Holbæk

Telefon: 22 64 44 17

Hjemmeside: www.kruseanlaeg.dk

Kruse Anlæg - Anlægsgartnerarbejde med kvalitet.Vi beskæftiger os med alt inden for pleje og vedligeholdelse, nye anlægs- og brolægningsarbejder - herunder kampestensmure, vand i haven, parkeringspladser mm. Og vi leverer altid højeste kvalitet. Har du brug for professionel hjælp i haven, foreningen eller virksomheden. Så kontakt os for et uforpligtende tilbud. Vi står klar med hjælp til at løse netop din anlægs opgave. Vi kommer overalt på hele Sjælland - uden det koster vores kunder ekstra.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren