Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

K Mix and Mastering

Vestervangen 67
4300 Holbæk

Telefon: 21908886


Alt i lyd og musik - mix, mastering af musik. Producering af jingler, lydeffekter, speak og meget andet. Jeg lytter til dig, din musik og din historie uanset om du er amatør eller en professionel med en pladekontrakt. Jeg er ivrig, jeg hjælper dig og giver gerne en hånd med planlægningen af hele forløbet. Udover at være mix- og masteringstekniker, så har jeg en baggrund som musiker med 18 års erfaring fra landevejen og en kandidatuddannelse i 2012 fra Rytmisk Konservatorium. Du er ALTID velkommen til at sende demoer og rå-optagelser til mig for at få feedback på dine numre eller på dit mix. Hvis du skal have lavet mastering eller mixet din musik, kan du sende filerne over nettet eller komme forbi mit studie.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren