Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

nkt cables a/s

Stenlillevej 26
4295 Stenlille

Telefon: 57 89 05 00
Telefax: 57 89 05 16


I nkt cables arbejder vi for at passe på miljøet.På vores ISO 14001-certificerede anlæg genvinder vi produktionsaffald såsom metaller og plast fra nkt cables' egne fabrikker, udtjente ledninger og kabler fra nkt cables' kunder, europæiske kabelfabrikker, inden- og udenlandske affaldsforhandlere samt plastaffald fra andre virksomheder, der producerer og forarbejder plastprodukter. Vi råder over specialudviklet forarbejdningsudstyr til genvinding. Metal fra alle typer kabler udvindes og genbruges i nye produkter, direkte eller indirekte ved hjælp af raffinering. Når det er muligt, genbruges plasten i kabelproduktion eller til andre tekniske formål og produkter.Alle nkt cables' trætromler bliver brugt adskillige gange. Kabeltromlerne fremstilles og vedligeholdes i Stenlille. Vi leverer kabeltromler både til nkt cables koncernens fabrikker og til virksomheder uden for koncernen.Vi rådgiver også om bortskaffelse af tråd- og kabelaffald samt transformere på en miljøvenlig måde.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim