Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kragerup Gods

Kragerupgårdsvej 33
4291 Ruds Vedby

Telefon: 58261250
Telefax: 58261264


På Kragerup Gods er det omgivelserne, der skaber rammerne for overnatning, møder og events ud over det sædvanlige. Vores hotel har 57 værelser og konferencefaciliteter for op til 300 personer, hvor vi tilbyder en 4-stjernet oplevelse med trådløst Wi-Fi på hele godset samt AV- og IT-udstyr, så jeres møde bliver af højeste kvalitet - ude som inde. I vores 9 lyse lokaler med hver deres historiske touch, kan vi facilitere alt fra bestyrelsesmøde, seminar til firmafester. Vi tilbyder også at afholde arrangementer i skovhytten med plads op til 120 personer eller i shelterbyen med bålplads, bænke bygget af træstammer samt et overdækket areal med plads op til 25 personer. I kan ydermere benytte ’naturens klasselokale’ samt vores 3 walk & talk stier. I den smukke park og den omkringliggende skov er mulighederne mange for at afvikle teambuilding aktiviteter og events, der kan styrke samarbejdet, være inspirerende og lærerige. Vi har stor erfaring med at sammensætte aktiviteter, der udfordrer jeres koordinations- og kommunikationsevner samt evnen til at samarbejde på tværs. Øvelserne kan være af mere eller mindre fysisk karakter, men fælles for alle øvelser er, at få jer til at lykkes som hold. Kragerup Gods er 100% Co2 neutral med egne vindmøller, eget halmfyr og vand fra undergrunden, og som en del af vores grønne profil, tilbyder vi at hente jeres konference/mødedeltagere i bus og køre dem retur efter endt arrangement. Ved over 40 deltagere gir’ vi bussen. Vi har fokus på god service, delikatesser fra landmændene i lokalområdet og velsmagende mad af høj kvalitet – vores kød, fisk og grønt er nøje udvalgt hos velansete leverandører. Uanset hvornår du vælger at besøge Restaurant Blixen på Kragerup Gods, vil du få serveret mad i særklasse. Kontaktpersoner: Hotelchef Dennis Dahl TLF +45 44 22 31 06, E: dd@kragerup.dk - Salgschef Caroline Rye M: +45 52 10 34 53. E: cr@kragerup.dk -Konferencekoordinator Elsebeth Rygaard, TLF +45 44 22 51 00. E: er@kragerup.dkFeedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren