Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

2t ApS

Ahlgade 1
4300 Holbæk

Telefon: 40 43 49 89

Hjemmeside: www.2-T.dk

2T er et rådgivende arkitekt & ingeniørfirma med speciale indenfor bygge -og anlægsbranchen. Vi består af ingeniører, arkitekter og bygnings-konstruktører, som alle står klar til at give bygherre et trygt og sikkert byggeforløb til tiden. 2T søger resultater og er altid opdateret på nyeste teknikker samt teknologi indenfor branchen. Vi yder professionel rådgivning til såvel private, bolig-foreninger samt erhverv. Vi sætter altid kundens behov og ønsker i centrum, og samarbejder kun med top professionelle samarbejdspartnere, som bliver håndplukket til de enkelte byggeprojekter. 2T's rådgivere har gennem mange år specialiseret sig i totalrådgivning indenfor renovering, ombygning, nybyggeri, udvikling og vedligehold af ejendomme. Vi tager ansvar, og giver tryghed i alle rådgivningsopgaver indenfor arkitekt & ingeniør branchen.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim