Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

2t ApS

Ahlgade 1
4300 Holbæk

Telefon: 40434989

Hjemmeside: www.2-T.dk

2T er et rådgivende arkitekt & ingeniørfirma med speciale indenfor bygge -og anlægsbranchen. Vi består af ingeniører, arkitekter og bygnings-konstruktører, som alle står klar til at give bygherre et trygt og sikkert byggeforløb til tiden. 2T søger resultater og er altid opdateret på nyeste teknikker samt teknologi indenfor branchen. Vi yder professionel rådgivning til såvel private, bolig-foreninger samt erhverv. Vi sætter altid kundens behov og ønsker i centrum, og samarbejder kun med top professionelle samarbejdspartnere, som bliver håndplukket til de enkelte byggeprojekter. 2T's rådgivere har gennem mange år specialiseret sig i totalrådgivning indenfor renovering, ombygning, nybyggeri, udvikling og vedligehold af ejendomme. Vi tager ansvar, og giver tryghed i alle rådgivningsopgaver indenfor arkitekt & ingeniør branchen.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren