Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Homey Media ApS

Njalsgade 21
2300 København S

Telefon: 41 11 15 81

Hjemmeside: www.homeymedia.dk

Markedsføring på de sociale medier er en effektiv måde at styrke jeres brand, øge kendskabet til jeres kunder og forhåbentlig øge antallet af kunder, der besøger jeres forretning eller hjemmeside. Mulighederne er mange, og vigtigheden af en professionel tilstedeværelse på de sociale medier bliver kun større og større. Vi hjælper jer med jeres sociale medier! Lige fra strategien skal lægges, til de daglige posts. Helt praktisk fungerer det således, at vi kommer ud til jer regelmæssigt. Både for at tage billeder til de posts, vi skal producere til jeres medier, og for at holde os opdaterede på, hvad der rør sig i din virksomhed, og hvilke ting, der er værd at deleSelvfølgelig på en lækker visuel måde, som gør jeres tilstedeværelse på de sociale medier, til en naturlig forlængelse af jeres brand.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren