Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Holbæk Gulventreprise ApS

Bødkervej 6
4300 Holbæk

Telefon: 51 74 80 00


Vi sælger og udfører alle typer gulvbelægning & gulvafslibning - Alt gulvarbejde udføres for Private, Erhverv & det offentlige - Vi yder en professionel service inden for alle typer gulve. Vi udfører også professionel gulvafslibning med uddannede og kompetente fagfolk. Efterbehandling med olie, lak eller lud, hvor vi kun anvender de bedste plejemidler Kontakt os med det samme, og hør om de mange muligheder indenfor gulve, tæpper, trægulve, gulvafslibning, linoleum, vinyl - også i badeværelser. Som en af vore nyere ydelser leverer vi også alt indenfor undergulve, flydespartel, tyndpuds - opretning af gulve. Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud og tøv ikke med at kontakte os for opgaver fra 1-16500 m2! Hos os er det en æressag at alle aftaler overholdes!

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren