Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Fors A/S

Tåstrup Møllevej 5
4300 Holbæk

Telefon: 70 20 20 66

Hjemmeside: www.fors.dk

Fors A/S er din samarbejdspartner når det gælder vand, spildevand, varme og affald i Holbæk Kommunes område.• Vi producerer hvert år 2,4 mio. kubikmeter vand til vores 7.500 kunder • Vi aftager 3,3 mio. kubikmeter fra 24.500 kloak-kunder• Vi tømmer 5.500 hustanke.• Vi henter affald hos 35.000 boliger og 450 erhvervskunde• Vi driver fem genbrugspladser, som kan bruges af både private og erhverv.• Vi forsyner 1.300 kunder med fjernvarme i St. Merløse og Jyderup. Fors A/S arbejder for en sikker vand- og varmeforsyning til private kunder og virksomheder i Holbæk Kommune. Vi har altid fokus på at udvikle og effektivisere vores forretningsområder, hvad enten det er genanvendelse og bortskaffelse af affald eller indenfor vand, varme eller spildevand. Vi indgår derfor gerne i samarbejder, f.eks.om bedre udnyttelse af affalds- og restprodukter til glæde for både miljøet og vores kunder. Fors A/S er en fusion af forsyningsselskaberne i Holbæk, Roskilde og Lejre kommuner.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim