Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Basolith Aquatreat

Spånnebæk 12
4300 Holbæk

Telefon: 59 43 21 04

Hjemmeside: www.basolith.dk

Basolith A/S er et smede- og maskinværksted med speciale i vandbehandling. Vi er et team af højt kvalificerede medarbejdere som fokuserer på tre kompetenceområder: vandbehandling, plastsvejsning & montage, smede og maskinarbejde, vandbehandling til svømmebade, vandværker og sekundavandsystemer m.m.Vandbehandling er et af vores store know-how områder hvor du kan trække på viden indenfor: svømmebade, vandværker og sekundavandsystemer, springvand m.m. Basolith udfører traditionelle smede- og maskinarbejder og har mange års erfaring i konstruktionsarbejde, industrirør og certifikatsvejsning. Basolith A/S udfører plastmontage og plastsvejsning for et bredt branchespekter, spændende fra kraftværker og kemikalieanlæg over svømmebade til medicinalvare industrien. Vi råder over certificerede montører og udfører plastsvejsning og montage i alle plasttyper.Vi monterer, når det passer dig. Vore kvalificerede medarbejdere kan træde til med kort varsel.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren