Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Sjællands Vikarservice ApS

Rebslagervej 6
4300 Holbæk

Telefon: 24 40 17 80

Hjemmeside: www.vikarservice.nu

Sjællands VikarService har eksisteret i over 30 år, hvor vi har ydet professionel vikarhjælp til store og små virksomheder. Vi udspringer fra landbruget, men leverer i dag professionel assistance til landbruget, maskinstationer, entreprenører, håndværkere, samt alle der har brug for stabil og ansvarsfuld arbejdskraft i kortere eller længere tid. Senest har vi også med succes opstartet udlejning af chaufførvikarer. Vi har fast tilknyttet ca. 70 vikarer, der i gennemsnit har været hos os i over 6 år. Det gør vi kan sende de samme vikarer igen og igen. Vi laver gerne individuelle aftaler med vores samarbejdspartnere alt efter hvilke arbejdsopgaver vi skal levere vikarer til. Vi klarer alt det administrative, og du har ingen udgift til G-Dage, sygepenge, opsigelsesperiode m.v. og du betaler kun for effektiv arbejdstid. VikanRengøring på hele Vestsjælland. Vi leverer professionelle rengøringsassistenter til både Erhvervsrengøring og Hjemmeservice for private. VikanPolering: Vi har 5 professionelle vinduespudsere, der pudser for private, erhverv og kommunale institutioner.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim