Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Malgré Tout Media A/S

Tåstruphøj 6
4300 Holbæk

Telefon: 70 27 43 00

Hjemmeside: www.malgretout.dk

Højvig Consult er en virksomhed der brænder for at hjælpe dig og din virksomhed til at realisere jeres drømme. Vi er eksperter i markedsføring af virksomheder og hjælpe dig med, at du tror på dine idéer. Vi lægger vægt på at hjælpe dig indenfor de rammer du har til rådighed. Brug ekstern marketing og spar tid og penge. Vil du hellere bruge din energi på at vækste din virksomhed, så du kan koncentrere dig om dine kunder og produkter? Vil du samtidig gerne have muligheden for nemt at kunne holde styr på budgettet? Så kan det være ekstern marketing er noget for dig. Brug os! Vi hjælper dig med at få løst dine markedsføringsønsker – lige meget om de er små, store eller skal agere over længere tid. FORDELENE: Du slipper for at have faste udgifter i form af en medarbejder dvs. løn, kontorplads med udstyr og andre personalegoder. Vi er erfarne og kan se din virksomhed fra andre vinkler end du måske selv har lagt mærke til. Ved at få ekstern hjælp får du frigjort tid til dig og din virksomhed så du kan bruge tiden der hvor du brænder. Ved ekstern marketing kan du skrue op og ned for hvor meget hjælp du behøver.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim