Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Kulturforening Rockbæk

Skelbækvej 11
4300 Holbæk

Telefon: 20468242

Hjemmeside: www.rockbaek.com

Kulturforening ROCKBÆK har siden 2015 givet oplevelser og minder for livet til over 25.000 koncert gæster - alt sammen i hjertet af Holbæk. Gennem smukke sommer aftener, gennem regnbyger og kuling har ROCKBÆK også været centrum for over 300 frivillige samt en lang række foreninger fra hele Holbæk Kommune - og det er ikke kun koncertgæsterne, der er kommet hjem med oplevelser og minder. De store fælles oplevelser for alle de frivillige giver nye venskaber, knytter bånd på tværs af kommunen og har betydet i alt 500.000 kr. til foreningskasserne igennem årene. Midler som er blevet brugt til fx nyt sportsudstyr, talentarbejde og som har givet mulighed for udlandsture der ellers måske aldrig var blevet til noget. Virksomheders gavmildhed og sponsorater er centralt for en non-profit forening som ROCKBÆK, så der kan skabes endnu flere oplevelser og minder for tusinder af gæster. Samtidigt med at virksomhederne har haft mulighed for at benytte koncerterne som oplevelser for medarbejdere eller kunder. Derfor er det vigtigt for os at bakke op om erhvervslivet og være en aktiv netværks medspiller. Læs mere på www.rockbaek.com eller følg os på Facebook.Feedback

Sidst opdateret

04.01.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren