Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Busk & Hvid Firmapension

Betonvej 10
4000 Roskilde

Telefon: 22 60 30 50

Hjemmeside: www.buskoghvid.dk

Som erfarne branchefolk har vi etableret selvstændig firmapensions- og rådgivningsvirksomhed, der yder service og rådgiver om alle aspekter i etablering, rådgivning og servicering af firmapensionsordninger. Det betyder for dig, at du er sikret en professionel forankring af firmaets pensionspolitik. Dine medarbejdere modtager målrettet rådgivning og du får adgang til markedets bedste rådgivningsværktøjer. Vi tilbyder helt uvildig pensionsrådgivning på honorarbasis, men er også godkendt Skandia Tied Agent og kvalificeret til rådgivning om Skandias produkter på det danske marked. Vi er omfattet af lov om forsikringsformidling og underlagt finanstilsynets retningslinjer. Vores mål er at du og dine medarbejdere sikres flere penge at leve for i den tredje alder. Det handler både om indbetalingen til pension – men også hvordan midlerne herefter forvaltes. Du bør også kontakte os, når det gælder rådgivning om de forsikringer, der skal sikre dig og din familie økonomisk i tilfælde af sygdom, ulykke og død. Dvs. Tab af erhvervsevne, Livsforsikring samt Kritisk sygdomsforsikring og Gruppelivsforsikring.Feedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim