Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Pensionsselskabet

Bredgade 20
1260 København K

Telefon: 22 60 30 50


Som erfarne branchefolk har vi igennem en årrække serviceret firmapensionskunder med rådgivning og service om alle aspekter i etablering, rådgivning og servicering af firmapensionsordninger. Det betyder for dig, at du er sikret en professionel forankring af firmaets pensionspolitik. Dine medarbejdere modtager målrettet rådgivning og du får adgang til markedets bedste rådgivningsværktøjer. Vi tilbyder helt uvildig pensionsrådgivning på honorarbasis, men er også godkendt Skandia Tied Agent og kvalificeret til rådgivning om Skandias produkter på det danske marked. Vi er omfattet af lov om forsikringsformidling og underlagt finanstilsynets retningslinjer. Vores mål er at du og dine medarbejdere sikres flere penge at leve for i den tredje alder. Det handler både om indbetalingen til pension – men også hvordan midlerne herefter forvaltes. Du bør også kontakte os, når det gælder rådgivning om de forsikringer, der skal sikre dig og din familie økonomisk i tilfælde af sygdom, ulykke og død. Dvs. Tab af erhvervsevne, Livsforsikring samt Kritisk sygdomsforsikring og Gruppelivsforsikring.

 Feedback

Sidst opdateret

05.05.2022

Ansvarlig redaktør

Lena Green

I skubber på!

Hvor er det bare en fornøjelse og ekstremt værdifuldt at deltage i jeres arrangementer. Hvor må det også være givende for jer, at være med til at skubbe gang i erhvervslivet og hjælpe iværksættere i gang!

Rikke Rye

Krarup & Rye

Gode initiativer og altid positive

Jeg har været medlem siden 2015 og altid mødt gode initiativer og positiv vilje blandt Erhvervsforums medarbejdere til at gøre en forskel for os i B&A (for at fremme samarbejdet mellem virksomhederne og skabe gode kontakter til Holbæk Kommune)

Jeg kan kun anbefale andre at være med i netværket.

John Madsen

Odsherred Maleren