Spring til indhold

Medlemsoversigt - find produkter og services

Her kan du skabe kontakt til andre medlemmer af Holbæk Erhvervsforum og finde din lokale producent, håndværker, entreprenør, transport- eller serviceleverandør. Du finder også rådgivere, turistaktører, restauranter, overnatningsmuligheder, event- og underholdning, detail- og engrosforretninger mm.

Tilbage til oversigt

Knabstrup Autoophug ApS

Knabstrup Møllebakke 1
4440 Mørkøv

Telefon: 59 22 62 20

Hjemmeside: www.ophug.nu

Knabstrup Autoophug, når du vil skrotte din bil miljørigtigt. Vi leverer brugte reservedele og er ISO 14001-certificeret autoophug, Vi er medlem af autoophuggernes Fælleslager og Dansk Bil-Retur. Dansk Bil-Retur er et samarbejde mellem Stena Recycling A/S og miljøgodkendte autoophuggere over hele Danmark. Faktisk sørger vi for genanvendelse af op til 95 % af bilen. Husk at genbrug af autodele er ikke bare miljømæssigt, men også økonomisk, en gevinst for både samfundet og den enkelte køber af en reservedel. Kun de bedste dele fra den oprindelige bil afmonteres, og omhyggelige kvalitetskontroller sikrer at delen er i orden og at den mærkes, så køber præcist véd, hvad han erhverver. Selv om økonomi og funktion vel er de vigtigste argumenter for at købe genbrugsdele, er det måske også helt rart at vide, at genbrug skåner miljøet og sparer på valutabalancen. Kontakt os for Miljøbiler, Miljøskrotning og Reservedelslager. Se mere på ophug.nuFeedback

Sidst opdateret

18.05.2020

Ansvarlig redaktør

Lena Green

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”I vores nye store fragtterminal på Rørvangsvej, som vi tog i brug i dec. 2019 havde vi brug for at etablere en erhvervsrengøringsaftale for at sikre gode forhold for vores medarbejdere.

Jeg kontaktede Holbæk Erhvervsforum og spurgte, om de kunne hjælpe med kontakt til en virksomhed i medlemsnetværket. Straks efter modtog jeg kontaktinfo, så jeg kunne ringe og aftale et møde med Ole fra Ok Rengøring. Vi har nu etableret et godt lokalt samarbejde.”

 

Jens-Ole Larsen

Slagelse Transportcenter A/S

Erhvervsforum hjalp os med at finde lokal leverandør

”Da vi i vores arbejdsmiljøarbejde havde akut behov for nye produkter tog vi kontakt til Holbæk Erhvervsforum, der satte os i forbindelse med en mulig leverandør – og samme eftermiddag modtog vi den første levering. - God service og godt lokalkendskab i netværket”
 
Marianne F. Nielsen
HSEQ Manager
BEWIsynbra flamingo

Erhvervsforum hjalp os med at finde hinanden som samarbejdspartnere

“Tak for kontant udbytte af medlemskabet. Efter et møde i november 2019 satte Erhvervsforum os i forbindelse med hinanden og vi arbejder  nu sammen om en APP-udviklingsopgave og undervisningsopgaver på skoler.
Så de første fakturaer er sendt. Det var en win-win-kontakt”
 
Asger Henriksen                         Morten Walsted
Octacat                                      Edugaim